feb
18

MAC Pro Longwear

| Szerző: karvirag | 6:08 pm

 

 

 MAC Longwear

 

Nagyon megörültem amikor megláttam, hogy a MACnek van egy új alapozója a problémásabb bőrűek számára, ami ráadásul, nem egy teljes fedésű alapozó.

Közepes fedésű, hosszú ideig fennmarad az arcon. Igazán szerettem ezt az alapozót, csak egy gondom volt vele, hogy a bőröm kezdett egyre problémásabb lenni a használata alatt és gyorsabban kellett a kozmetikusomhoz is rohanni. Ennek ellenére, a nap végére picit lefolyt, és kifényesedett a bőröm is, de szép volt az arcon, elég természetes. Ráadásul ami nagyon nagy előnye, hogy sárgás és rózsaszínes tónusban is lehet kapni ami tényleg nagyon szuper, mert mindenki megtalálhatja a megfelelőt saját magának:).

Este elég nehezen sikerült csak lemosni :), szinte mindig megszenvedtem vele, lehet, hogy ezért problémásodott is be a bőröm, mert nem sikerült teljesen leszednem.

Professzionális smink és hatalmas paletta az ára közepes-magas.

 

 

 

 

 

Ár: 8000-9000 körüll

Elérhetőség: Mac üzletekben

Honlap:

A bejegyzés trackback címe:

https://alapozo.blog.hu/api/trackback/id/tr942671029

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása